Onze filosofie

Bij El Toro Grafico staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij willen mooie dingen maken. Elke beslissing die we nemen bij een creatief proces gaat uit van de gedachte om fantastisch werk te leveren aan onze klanten. Na afloop van een project willen wij net zo tevreden zijn over het eindresultaat als onze klanten.
Dit levert niet alleen een goede samenwerking op, maar ook de beste ontwerpen. Wij proberen dan ook te streven naar een samenwerking waarop we achteraf met een positief gevoel kunnen terugblikken.

Onze missie

Wij willen uw idee vertalen in een grafisch ontwerp dat exact vertelt wat u wil overbrengen. Consistentie is het kenmerk van effectieve communicatie. Het is voor ons een uitdaging om onze ontwerpen zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de sfeer van uw bedrijf of project.
Het ondersteunen van startende ondernemingen en “kleinere zelfstandigen”. Het beantwoorden van particulieren hun noden in een recordtempo, daar zij vaak stoten op lange levertijden bij de grote grafische bureau’s.

Hoe gaan we te werk ?

 • We bedenken

  Alvorens van start te gaan met het grafische ontwerp of de webontwikkeling, gaan we eerst met u samenzitten om te bespreken in welke richting we het concept vorm gaan geven. Tevens houden we samen een brainstormsessie om te overlopen welke mogelijkheden er zijn en hoe we doelgericht naar de beoogde resultaten kunnen toewerken.

 • We ontwerpen

  We gaan aan de slag met uw richtlijnen en tekenen zodoende een prachtig en passend ontwerp voor u uit. Tijdens dit creatief proces overleggen we op regelmatige tijdstippen met u zodat alles naar wens uitgewerkt wordt en we vlot tot het optimale resultaat komen.

 • We testen

  Eens het voorontwerp op punt staat, zetten we dit om naar een werkend geheel. Dit kan gaan van het ontwerp druktechnisch in orde te brengen of uw website online te plaatsen en uitgebreid te testen.

 • We genieten

  Eenmaal alles getest en goedgekeurd door onze klant, is het grote moment aangebroken ! Uw project kan online gezet of gedrukt worden. Indien gewenst assisteren wij u ook met de bekendmaking via diverse kanalen aan het grote publiek en uw klanten.

 • We begeleiden

  Na de lancering van uw project laten wij u niet aan uw lot over. Wij volgen uw website of grafisch product mee op en staan klaar om u te ondersteunen en eventuele bijkomende ontwikkelingen uit te voeren. Zo garanderen we dat uw online én offline verhaal een duurzaam succes sprookje wordt en blijft!

Je hebt een idee ?

Met veel plezier verwelkomen wij u voor een vrijblijvende en inspirerende babbel over de mogelijkheden voor uw onderneming. Tot snel !

AdminDiensten